För dig

Oavsett om du vill veta mer om hiv som privatperson eller i ditt yrkesliv, få hjälp och stöd, hivtesta dig, träffa andra i liknande situation eller bara ta del av en trygg miljö – vi finns för dig. I tre decennier har vi samlat kunskap och erfarenhet under ett och samma tak och varit engagerade såväl lokalt som globalt. Vi kan hiv. Ända sedan starten 1986 har arbetet utvecklats tillsammans med människor med hiv och deras närstående, och integrerat stöd med kunskap.

För dig som vill veta mer om hiv finns informationsmaterial på olika språk och ett brett utbud av kurser och föreläsningar. Vi ger också skräddarsydda utbildningar och handledning speciellt anpassad för yrkesverksamma inom olika områden. Vi är uppdaterade på hivforskningen för att du ska kunna lita på att den information du får från oss är korrekt och nyanserad.

För dig som lever med hiv eller är närstående anordnar vi regelbundet luncher, middagar, utflykter, temakvällar och andra aktiviteter. Vi kan erbjuda kognitiv psykoterapi, ge rådgivning via telefon eller enskilda samtal, vi kan även hjälpa till med kontakter inom vården, Försäkringskassan och andra myndigheter.

För dig - Noaks Ark - Två män på stranden

Vi förstår dig

Hos oss är du alltid välkommen

På flera av våra Noaks Ark-föreningar kan du också snabbtesta dig. Självklart erbjuder vi dig också stöd och råd såväl före som efter testet.

Vad vi än gör, vem vi än arbetar med är kunskap och stöd våra viktigaste verktyg. Vi finns för dig, för att människor med hiv och närstående ska kunna leva ett fullgott liv med hiv, och för att minska spridningen av hiv.

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt