Noaks Ark Hiv

HIV

I dag är hivbehandling så effektiv att den som lever med hiv kan leva ett gott liv, som vem som helst. Dessutom smittar behandlad hiv inte vid sexuellt umgänge. Det är en fantastisk medicinsk framgång, men tyvärr hänger inte attityderna med hos allmänheten, och för många är hiv onödigt laddat.

Här hittar du dagsaktuell information om hiv, dess smittvägar, behandling och hivtestning.

Här har vi samlat vanliga frågor och våra svar. 

Här hittar du hivinformation på flera olika språk.

Har du fler frågor, är du orolig, eller är det något du inte förstår? Ring oss på Noaks Ark Direkt.

Av erfarenhet vet vi att det är bra att få prata om hiv, då kan vi ge säkra svar och reda ut eventuella missuppfattningar om hiv. Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12.

Välkommen att ringa oss på 020-78 44 40.

Info om andra sexuellt överförda infektioner.

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt