Noaks Ark Norra Norrland | En till Noaks Ark Riksförbundet-webbplatser webbplats
5
home,page-template-default,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Noaks Ark Norra Norrland

Välkommen till Noaks Ark Norra Norrland. Vi finns i Norrbotten och Västerbotten och arbetar för människor som lever med hiv. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om hiv så kan vi hjälpa dig och ge svar. Vi erbjuder individuella samtal och gruppträffar i en trygg miljö för dig som har hiv. Även närstående och anhöriga är välkomna till verksamheten.

Vi vill minska spridningen av hiv och andra sexuellt överförbara infektioner. Därför arbetar vi med att utbilda och informera. Vi har framförallt erfarenhet av att föreläsa för invandrare och ungdomar. Om du är intresserad av att boka in en föreläsning så kan du höra av dig till oss.


Testa dina kunskaper i vårt quiz

Nu är sommaren snart här, tid för semester, ljumna kvällar och kanske sex? Men vad kan du om hiv/STI och vad måste du veta för att vara redo för heta möten i sommar? Det är inte alltid som en tror. Testa dina kunskaper i vårt quiz och bli förvånad!