29 nov 2023

Unga och hiv

Att vara ung kan vara både härligt och besvärligt Att leva med hiv som ung innebär ibland en extra utmaning att kliva in i vuxenlivet, träffa partner och om man vill, leva öppet med hiv. Men det behöver inte vara så.

Vendela Hagås är sjuksköterska och familjeterapeut på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Huddinge och arbetar dagligen med barn, ungdomar och föräldrar som lever med hiv. I Noaks Ark-podden berättar hon hur ungdomar som lever med hiv tacklar de frågor som kan komma upp om hiv, bland livets alla andra utmaningar.

Sophie Lönn intervjuar.

Lyssna här. (Länk till Spotify)


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt