29 nov 2023

Två Nya Ansikten Ansluter Sig Till Kampanjen Ett Stick I Fingret Kampanjen

Vi är glada och stolta över att presentera två nya ansikten som deltar i vår kampanj Ett Stick i Fingret. Magnus Gisslén och Mona Sahlin.

Statsepidemiolog Magnus Gisslén, professor i infektionssjukdomar och en välrenommerad forskare inom området, har dedikerat sitt liv åt att arbeta med  personer med hiv diagnos i 30 år och forskat kring hiv/aids. Hans expertis och engagemang är ovärderligt.

Mona Sahlin, en debattör och fd politiker, har alltid varit en röst för jämlikhet och mänskliga rättigheter. De betyder mycket att hon deltar i Ett Stick i Fingret och visar hon sitt stöd för Noaks Ark.

Engagemang för att bekämpa hiv-stigmatisering och öka medvetenheten om vikten av regelbundna tester är inspirerande. Ett enkelt stick i fingret räcker för att ta ett hivtest som ger svar inom 20 minuter. Dela era egna erfarenheter och berättelser för att öka medvetenheten. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Ett stort tack till Magnus Gisslén och Mona Sahlin för att ni har valt att vara en del av Ett Stick I Fingret kampanjen!

Ett Stick I Fingret Mona Salin
Ett Stick I Fingret Mona Salin
Ett Stick I Fingret Magnus Gisslén
Ett Stick I Fingret Magnus Gisslén

Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt