På gång

Du som lever med hiv erbjuds möjlighet till individuellt samtal, men även möjlighet att möta andra i samma situation för gemenskap och stöd. Vi ordnar gruppträffar för personer som lever med hiv och bor i Norrbotten respektive Västerbotten. Även närstående är välkomna. Personal och volontärer som ansvarar för träffarna har goda kunskaper om hiv och erfarenhet av stödverksamhet.
Vi har givetvis tystnadsplikt.

Träffar i Norrbotten
Under 2024 har vi gruppträffar precis som vanligt. Vid våra gruppträffar umgås vi och äter tillsammans. Vi har även olika aktiviteter vid varje träff. För mer information och anmälan: ring 0920-23 06 50 / 070-553 43 37 eller mejla till info.norranorrland@noaksark.org
Aktiviteter

Inga schemalagda händelser just nu.

Visa fler aktiviteter

Registrera dig för Noaks Arks nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt