Noaks Ark -Norra Norrland - Page Hero -Om Oss

Om oss

Föreningen Noaks Ark Norra Norrland bildades 2001. Vi finns i Norrbottens och Västerbottens län och arbetar för att öka välbefinnandet och livskvalitén hos personer som lever med hiv. Vi arbetar även för att förebygga spridning av hiv och andra sexuellt överförbara infektioner (STI). Genom att öka medvetenheten och kunskapen om hiv kan vi lindra utsattheten i samhället för människor som lever med hiv och motverka utanförskap, stigma och diskriminering.

Vi erbjuder personer med hiv individuella samtal och gruppträffar med olika aktiviteter, och har även kontakt med närstående.

Vi informerar och utbildar olika målgrupper om hiv och andra sexuellt överförbara och blodburna infektioner, och om sexuell hälsa.

Registrera dig för Noaks Arks nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt