Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland

Vi växer och söker nu en volontärsamordnare till vårt team.

Har du ett intresse för frågor kring sexuell hälsa? Är du en entusiastisk och relationsskapande person med ett kreativt tänk? Då kan du vara den vi söker! Varmt välkommen att läsa mer om tjänsten och ansöka!

Är du den person vi söker, eller känner du någon annan som du tror tjänsten skulle vara intressant för? Då är du varm välkommen att läsa mer om tjänsten och ansöka här.

Noaks Ark Småland & Halland söker fler volontärer

Vi söker nu fler personer till testmottagningen för hivtest med snabbsvar

Som volontär i testverksamheten engagerar du dig frivilligt som värd/värdinna. Ett volontärskap för Noaks Ark Småland & Halland ger dig utökade kunskaper om hiv och erfarenheter som kan vara en tillgång på arbetsmarknaden. Vi står för din utbildning om hiv/STI och ger dig handledning i ditt arbete hos oss.

För mer information eller vid intresse kontakta oss på: elli.mokus@noaksark.org alt ring 070-551 93 81

Riksförbundet söker kommunikatör

Om rollen Riksförbundet Noaks Ark har en bred verksamhet med fokus på hiv och STI. Tjänsten erbjuder en varierad och utvecklande roll. Du uppdaterar befintlig information, producerar och publicerar nytt innehåll på hemsidan och sociala medier samt medverkar i pressbearbetning. Det innebära att ta fram informations- och annonsmaterial i print och digitalt, samt ha kontakt med media och utbildningsinstanser. I rollen ingår även projekt- och produktionsledning av olika kommunikationsaktiviteter och innebära kontakter med tryckeri, byrå och frilansare.  

Denna roll kommer arbeta med både intern och extern kommunikation. Du kommer ha många interna kontaktytor i föreningarna och föra en proaktiv dialog för att säkerställa att engagerande och kreativt innehåll synliggör Riksförbundet Noaks Ark och skapar relevans för Noaks Arks sex föreningar. Du kommer att rapportera till kommunikationschefen.

Mer info.

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt