Om oss

Noaks Ark Mosaik strävar efter att ge individer möjlighet att ta kontroll över sin hälsa och sitt välbefinnande genom korrekt information, råd och vägledning. Vi tillhandahåller säkra, förutsättningslösa och inkluderande för våra målgrupper att diskutera och engagera sig i aktiviteter som förebygger infektioner som hiv och andra STI och främjar hälsosamma livsstil.
Noaks Ark Mosaik arbetar för att genom nya och kreativa sätt minska ojämlikheter i hälsa för utsatta grupper i Skåne och främja hälsa och välbefinnande för personer som lever med hiv och deras närstående. Vi brinner för att ge våra målgrupper möjlighet att ta kontroll över egen hälsa.


Vi finns på Jörgen Ankersgatan 12 i Malmö men arbetar aktivt i hela Skåne.

Noaks Ark Mosaik

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt