22 dec 2023

Björn Stein Representation i populärkulturen

Björn Stein

Björn Stein är manusförfattare och regissör. Han är en av personerna bakom succéserien Bron. I detta poddavsnitt samtalar han med Sophie Lönn, kanslichef på Riksförbundet Noaks Ark, om vikten av representation i populärkulturen men också om konsten att göra film.
Lyssna på detta mycket intressanta avsnitt på Spotify!


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt