06 jul 2023

Därför heter vi Noaks Ark

Noaks Ark bildades redan 1986, mitt i den verklighet där hiv fanns. Bland hivpositiva och aidssjuka personer, närstående och engagerade människor som ville göra skillnad. De första lokalerna som var tilltänkta för den nya organisationen låg på Noe Arks gränd vid Medborgarplatsen i Stockholm. Därav namnet.

Vill du läsa en kortfattad beskrivning av vår långa historia, klicka här.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt