Om oss

Noaks Ark Stockholm är en ideell organisation som drivs av medlemmar, en förtroendevald styrelse samt anställda och volontärer. Hos oss arbetar och engagerar man sig utifrån sin kompetens och sin drivkraft, oavsett om man är närstående, lever själv med hiv eller inte lever med hiv. Här kan du läsa mer om oss som förening, vilka som arbetar här, hur du kan bli medlem eller ta del av våra nyhetsbrev eller sms-utskick.

Vår vision

En värld där hiv inte sprids. En värld där hiv inte begränsar.

Vårt mål

Noaks Ark Stockholms övergripande mål är att verka för en begränsning av hiv och dess konsekvenser för enskilda och för samhället i stort. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på hiv och med hjälp av professionellt utformade preventiva och stödjande insatser som bygger på evidensbaserade metoder.

Våra kärnvärden

  • Inkluderande
  • Engagerade
  • Professionella
  • Omsorgsfulla

Läs mer…

UPPDATERINGAR VIA SMS

Lever du med hiv eller är närstående och vill få utskick via sms om nyheter om vår stödverksamhet? Välj grupp om du vill ha informationen på svenska eller engelska.

Genom att anmäla dig till nyhetsbrev eller SMS-utskick så godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning.

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt