29 jun 2023

Sommartider!

Funderar du över att ta ett hivtest, vill du prata med någon eller kanske delta i någon social aktivitet? Kontakta din lokalförening, du hittar dem längst upp till höger på denna sida. I vissa fall är öppettiderna förändrade under sommaren. Vill du ställa frågor om hiv är Noaks Ark Direkt öppet hela sommaren, vardagar 10-12. Välkommen att ringa 020-78 44 40.

Ha en fin sommar!


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt