Leva med hiv

Gemenskap.
Kamratskap.
En säker plats.

Hiv påverkar oss individuellt på olika sätt, samtidig delar man många erfarenheter med andra. Vår stödverksamhet är för personer som lever med hiv samt för närstående och vi erbjuder olika insatser och aktiviteter både individuellt och i grupp.

Vi erbjuder insatser som är öppet för alla och särskilda insatser för vissa grupper, exempelvis kvinnor som lever med hiv och unga. Vi har regelbundet sociala aktiviteter, kamratstöd, juridisk rådgivning, temadagar och gruppverksamhet. För dig som vill som vill komma enskilt erbjuder vi terapi av leg. psykolog och stöd- samt introduktionssamtal av socionom. Vår ambition att det ska finnas något för alla genom hela livet och utifrån olika behov. Hos oss kan du känna dig trygg, anställda och volontärer har tystnadsplikt.

Vill du att vi ska kontakta dig?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

  Noaks Ark Stockholm

  Registrera dig för vårt nyhetsbrev

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Säkra svar om hiv

  Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

  Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

  Stäng

  PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


  Avbryt