Bli volontär

Engagera dig i vår förening – Bli en av oss

Du behövs! Vi på Noaks Ark i Stockholm söker volontärer för vårt arbete med att begränsa spridningen av hiv och lindra dess sociala konsekvenser. Vi tar även emot personer för arbetsträning och praktik i mån av plats. Hos Noaks Ark har du möjlighet att bidra till att minska stigma och diskriminering, att utvecklas och att göra gott för dig och andra.

Under hösten 2023 tar vi in nya volontärer i mån av plats eftersom vi har så många som vill engagera sig. Återkom gärna med din ansökan under 2024!

Volontär

En volontär deltar i föreningens verksamhet i den mån en har tid och möjlighet. Att vara volontär är ett frivilligt uppdrag och man får inget betalt. Man kan hjälpa till vid enstaka event och aktiviteter, eller regelbundet i vårt dagliga arbete. Kanske vill du hjälpa till i vår öppna stödverksamhet, i våra gemenskapsaktiviteter eller i receptionen? En annan möjlighet är att vara ute och dela ut material om hiv, delta i andra utåtriktade sammanhang eller att vara aktiv i sociala medier. Som volontär får du möjlighet att träffa människor med olika bakgrund från hela världen. Du blir även inbjuden till vårt fortbildningsprogram ARKademin och ingår i ett större sammanhang med andra volontärer.

Arbetsträning & praktik

Det finns också möjlighet till praktik och arbetsträning vilken sker inom ramen för en utbildning eller genom Arbetsförmedlingen. Praktik- och arbetsträning är tidsbegränsat och leder inte till anställning. Som en del av detta får du  handledning och deltagande i vårt fortbildningsprogram ARKademin och blir en del i en större arbetsgrupp och gemenskap, samt deltar i aktiviteter i vår verksamhet.

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt