Utbildningar

Forskning och undersökningar visar att det är särskilt angeläget att personer som arbetar inom vård och omsorgsyrkes har uppdaterade kunskaper om hiv. Vi förmedlar både baskunskap och fördjupad kunskap utifrån ert behov.

När du har fått föreläsningen ska du ha fått faktakunskaper som underlättar mötet med vårdtagaren/brukaren. Du ska även känna dig tryggare med att prata om hiv och ha fått fördjupad förståelse för problematiken kring hiv. Få frågor besvarade kring situationer som kan uppstå i ditt arbete.

Teman som utbildningar kan beröra är exempelvis: diagnostik, behandling, samsjuklighet, livskvalité och levnadsvillkor, hiv och våld i nära relation, hivstigma och minoritetsstress, hiv, sexualitet och genus, bemötande m. fl.

Kunskap om hiv för dig som arbetar inom vården

Kan du svara på frågor om hiv från din patient? Är du uppdaterad om det senaste? Vet du i vilka lägen du bör föreslå ett hivtest? Hur förmedlar man ett tryggt provresultat för hiv? Vilket bemötande förväntar sig en patient som har hiv?

Kunskap om hiv för dig som arbetar inom social- och äldreomsorg

Behandlingen av hiv idag är fantastisk! Den innebär att den som har en fungerande hivbehandling beräknas kunna leva lika länge som resten av befolkningen. Inom en snar framtid kommer antalet personer med hiv som behöver äldrevård att öka. Har du de kunskaper som krävs för att ge ett bra bemötande?

  Är du intresserad av att veta mer?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.

  Namn

  Företag

  Telefonnummer

  E-mail

  Ditt meddelande

  Noaks Ark Stockholm

  Registrera dig för vårt nyhetsbrev

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Säkra svar om hiv

  Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

  Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
  Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

  Stäng

  PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


  Avbryt