Grupper

Grupper och mötesplatser för dig som lever med hiv

Vi har olika grupper där du som lever med hiv eller är närstående till någon som lever med hiv kan delta. Undrar du över en grupp eller saknar en grupp? Hör av dig!

Wellbeing, sexuality and gender

ONGOING GROUP LGBTQI HIV POSITIVE MIGRANTS

• Peer support
• Closed group
• Regular meetings
• Knowledge and workshops about your matters
• Safe, fun and interesting!

Do you want to join the next group? Register your interest below!

Link to registration

Open poster LGBTQI-grupp-2023.pdf

Stärkt självförtroende för kvinnor som lever med hiv

KURS / GRUPP

Vill du stärka ditt självförtroende? Känna att lust, relationer och hiv kan höra ihop. Suzann Larsdotter (auktoriserad sexolog och legitimerad socionom) leder kursen och tillsammans går vi igenom olika teman.

Kursen pågår fem tillfällen med ett kompletterande individuellt samtal. Det är max fem personer som deltar och det är samma deltagare vid varje tillfälle. Gruppen genomförs på svenska och vänder sig denna gång till dig som identifierar dig som kvinna och lever med hiv.

Anmäl ditt intresse till kommande grupp:

Klicka här!

Öppna affisch HT-23 Inbjudan-kvinnor-HT-2023.pdf

Frågor kan ställas till Emma Olsson på nummer 08-700 46 01 mejla emma.olsson@noaksark.org

Peerledda Samtalsträffar

TORSDAGAR KL 18–19.30

Varje torsdag har vi peerledda samtalsträffar för och av oss som lever med hiv samt närstående. En trygg plats där vi pratar och diskuterar livet med hiv, som relationer och andra ämnen som är viktiga för oss. Leds av utbildade samtalsledare. Välkommen till Eriksbergsgatan 46, det är gratis och vi bjuder på fika.

För mer information: ring 08-700 46 00 eller mejla receptionen .

Inbjudan med teman VT 2023 Kalendarium-samtalstraffar-HT-2023.pdf

Ung & hiv

FÖR DIG MELLAN 18-30 ÅR

Ung & Hiv är en grupp för personer mellan 18 och 30 år som lever med hiv. Till Ung & Hiv är du som lever med hiv, oavsett könsidentitet och sexuell läggning välkommen. Gruppen träffas, pratar och hittar på aktiviteter tillsammans.
Verksamheten bedrivs av Posithiva Gruppen och Noaks Ark Stockholm.

Är du mellan 18-30 år, lever med hiv och vill gå med i vår WhatsApp-grupp? Skicka ett sms till gruppens samordnare på nummer +46 (0) 766508662

För mer information: kolla in vår hemsida unghiv.se

Affisch Ung&hiv UngHiv_host_23.pdf

Gravida och nyblivna föräldrar

AKTUELLA TRÄFFAR – SE UNDER PÅ GÅNG

Vi bjuder in dig som är gravid eller nyligen fått barn för att möta andra i samma situation och få ställa frågor och prata med personal. Inbjudan gäller för dig som lever med hiv och partner, närstående och barn upp till 9 månader är välkomna att delta. Vi vet att få möjlighet att träffa andra i samma situation är en viktig del i livet.

In english

We are inviting you who are pregnant or recently have had a baby to a safe space to meet other in the same situation and to ask questions and talk to professionals. The invitation is to you who are livening with HIV and to partners, next of kin and children up to 9 months are welcome to participate. We know the importance of meeting others in the same situation is an important part of life.

För mer information / For more information: Emma Olsson, 08-700 46 01 eller emma.olsson@noaksark.org

50+

FÖR DIG ÖVER 50 ÅR

Aktivitet varje månad för dig som lever med hiv och är 50+. Alla träffar är kostnadsfria och tystnadsplikt råder. Våra aktuella träffar hittar du under på gång. Noaks Ark Stockholm arrangerar även, i samarbete med Posithiva Gruppen, en temadag för dig som är över 50 år, lever med hiv och funderar på hur hiv påverkar åldrandet.

För mer information: kontakta Emma Olsson, emma.olsson@noaksark.org eller ring 08-700 46 01.

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt