19 sep 2022

Är du sjuksköterska? Bli en av oss!

Ledig tjänst – Sjuksköterska med uppdrag som teamledare

Beskrivning och arbetsuppgifter
Vid vår välbesökta och uppskattade testmottagning erbjuds hivtest med snabbsvar vid drop in mottagning och genom bokade besök. I samband med hivtest erbjuds motiverande eller stödjande samtal. Vår verksamhet ska präglas av en hög servicekänsla och med gott bemötande på alla nivåer.

Du är legitimerad sjuksköterska och kommer anställas som teamledare för Noaks Ark Stockholm testverksamhet med ansvar att leda timanställda på mottagningen. Du har ett helhetsansvar för verksamheten och genomför hivtest med tillhörande rådgivning och stöd på bokade besök och drop in vid behov. Du är medicinskt ansvarig för föreningens arbete som genomförs inom ramen för HSL med tillhörande ansvar och arbetsuppgifter. Du är drivande i samverkan med andra aktörer och arbetar både självständigt och genom samarbete internt och externt för att planera verksamheten.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta i Sverige. Du har kunskap om hivinfektion, är trygg i din yrkesroll och har gedigen och dokumenterad erfarenhet av mottagningsarbete inom exempelvis infektionssjukvård, hud- och könssjukvård eller på vårdcentral.

Du har erfarenhet av arbetsledande roller och patientsäkerhetsarbete. Är flytande i såväl engelska som svenska.

Det är meriterande om du har något av följande: utbildning i motiverande samtal (MI), kognitiv psykoterapiutbildning, PNA-ombudsutbildning, specialistutbildning eller vidareutbildning (exempelvis distrikt-, psykiatri eller infektionssjuksköterska).

Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet och ser flerspråkighet som en tillgång i verksamheten.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader.

Anställningsgrad: 80%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontakt: Verksamhetschef Erica Kanon, 08-700 46 02
Ansökan med CV och personligt brev skickas till rekrytering.stockholm@noaksark.org

Sista ans. dag: 10 oktober 2022
Intervjuer kommer att ske löpande och påbörjas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte till sista ansökningsdag med att skicka in din ansökan.

Övrigt: Noaks Ark Stockholm har kollektivavtal med Almega Vårdföretagarna och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och tillgång till vårt interna fortbildningsprogram.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt