30 aug 2022

Vad betyder Noaks Ark för dig?

Lever du med hiv och har besökt oss minst tre gånger de senaste tre åren? Då söker vi dig! Din röst är viktig för att vi tillsammans ska kunna göra Noaks Ark Stockholm bättre.

Vi hoppas därför att du som besökt oss vill bli intervjuad och berätta om vad Noaks Ark betyder för dig. Hur upplever du Noaks Arks stöd, rådgivning, aktiviteter, socialt ”häng” och gemenskap? Möter vi dina behov och din situation? Vad kan vi förbättra?

Vi önskar intervjua dig som:
§ besökt stödverksamheten minst tre gånger under de senaste tre åren (2019-2022)
§ och som själv lever med hiv.

Du deltar anonymt. För att du ska kunna känna att du kan prata fritt om vår verksamhet kommer Nancy Aponno och Jonas Modin från undersökningsföretaget Splitvision Research att genomföra intervjuerna.
§ Intervjun tar 30 till 45 minuter.
§ Den genomförs på en tid som passar dig under september till oktober.
§ Den görs per telefon eller digitalt via Zoom, Teams eller Skype.
§ Intervjun kan göras på svenska eller engelska.

Ja, jag kan tänka mig att bli intervjuad!
(Dina kontaktuppgifter hanteras säkert.)
§ Ring eller mejla Nancy på Splitvision Research så bestämmer ni en intervjutid som passar dig: 0730-39 78 33, nancy@splitvisionresearch.se
§ Eller så lämnar du dina kontaktuppgifter till personalen på Noaks Ark som ger dem till Nancy och Jonas. Nancy kontaktar dig därefter för att bestämma en dag och tid för intervju som passar dig.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt