10 okt 2022

Välkommen Emma – Teamledare för stödverksamheten

Den 7 november börjar en ny medarbetare här på Noaks Ark Stockholm. Det är Emma Olsson som tar över efter Erica Kanon i rollen som teamledare för stödverksamheten. Vi ser fram emot att få välkomna Emma som ny kollega och här kommer en hälsning från henne själv.

Min senaste arbetsplats är Infektionsmottagning 2, Karolinska Universitetssjukhusets mottagning för vuxna som lever med hiv. Där har jag arbetat i åtta års tid. Under dessa år har jag även arbetat med Projektet för unga vuxna som elever med hiv, som innehåller årlig konferens, mentorsprogram och mentorsbank.

Under mina år som kurator på Infektionsmottagning 2 har jag, tillsammans med patienter, varit en frekvent besökare på Noaks Ark. Jag har alltid upplevt Noaks Ark som en underbar mötesplats. Peersupport är otroligt viktigt och jag tycker att Noaks Ark gör ett fantastiskt arbete med att se till att det finns olika typer av sammanhang där det finns möjlighet att dela erfarenheter.

Jag ser fram emot att bli en del av Noaks Ark och att få vara med och skapa det sammanhang som gästerna önskar. Min förhoppning är att jag ska kunna leda stödverksamheten samma värme och engagemang som jag upplever att Noaks Ark står för. 

Vi ses snart! 


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt