Ny verksamhetschef för Noaks Ark Stockholm

Ny verksamhetschef för Noaks Ark Stockholm

Vi kan härmed meddela att styrelsen har utsett Erica Kanon till ny verksamhetschef för Noaks Ark Stockholm från och med den 1 augusti.

—Vi är väldigt glada över att hon har tackat ja till uppdraget, säger Håkan Jörnehed, ordförande för Noaks Ark Stockholm.

Många känner Erica från hennes nuvarande roll som stödsamordnare och biträdande verksamhetschef. De senaste åren har hon ansvarat för aktiviteter och utvecklingen av insatser till personer som lever med hiv och deras närstående, lett projekt i olika omfattning och samarbeten med andra organisationer. Det är en stor trygghet att någon med hennes erfarenhet och förståelse för vår verksamhet fortsätter det fina arbete som Lennie Lindberg har drivit de senaste åren.

—Detta kommer bli toppen! Att Erica har lång erfarenhet från arbetet på Noaks Ark Stockholm, är väl insatt i villkoren för verksamhetens finansiering och känner våra gäster och volontärer. Detta kommer säkerställa en smidig övergång innan jag går vidare till mitt nya arbete efter sommaren, säger Lennie.

Samtidigt som vi är otroligt glada att Erica får en ny roll kommer vi naturligtvis att sakna Lennie och önskar honom lycka till framöver.

—Det är så klart känslosamt att tacka av någon som har gjort ett stort avtryck, men samtidigt gläds jag åt Lennies nya arbete, säger Erica. Arbetet på Noaks Ark Stockholm fortsätter och som alltid inom civilsamhället finns det utmaningar som ska tas an. Inte minst i ett kommande valår och i relation till den omvärld vi lever i nu. Vi ska fortsätta förvalta det goda arbete vi gör och skapa utrymme för att möta upp de behov som våra målgrupper har. Vi ska fortsätta visa att Noaks Ark Stockholm är en organisation att räkna med samt att hiv är en viktig samhällsfråga.

Möjlighet finns att träffa både nuvarande och kommande verksamhetschef den 13 juni kl 18.00 i samband med vår sommaravslutning.