09 apr 2021

Del 2 av studie om attityder – vill du vara med?

Hur ser attityder till hiv och personer som lever med hiv ut bland homo- och bisexuella män idag?

Posithiva Gruppen genomför med Noaks Ark Stockholm och Karolinska Institutet som partners projektet Undetectable is the new negative: Hivstigma i gayrörelsen. I projektet ingår en enkätstudie och 2020 svarade cirka 3000 män som har sex med män på del 1 och nu lanseras enkät 2. Oavsett om du deltagit i del 1 eller inte så är du välkommen att svara på enkäten. För att läsa mer om studien och delta, besök www.hivattityd.se

   


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt