20 apr 2021

Digital föreläsning om att åldras med hiv – med Göran Bratt

Passa på att delta i en föreläsning med möjlighet att ställa frågor!

Göran Bratt, pensionerad läkare på Venhälsan med 40 års erfarenhet av att arbeta med hiv, håller i föreläsningen. Peter Månehall, Posithiva Gruppen och Gustav Eli, Noaks Ark Stockholm finns också med.

Under förra träffen efterfrågades mer kunskap om att åldras med hiv, Göran Bratt tog upp facklan och bjuder oss på en digital föreläsning om ämnet. Göran är pensionerad läkare på Venhälsan och har själv forskat om att åldras med hiv och olika följdsjukdomar.

Med hans närmare 40 års erfarenhet av att arbeta med hiv och en uppskattad föreläsare ser vi fram emot denna träff. Efter föreläsningen finns Göran tillgänglig för diskussion och svarar gärna på frågor. Föreläsningen och efterföljande samtal med frågor kommer att ske via Zoom.

För vem: Personer som lever med hiv och är över 50 år.
När: Torsdag 29 april kl. 17.30-19.30
Var: Deltagande digitalt via Zoom via följande länk https://us02web.zoom.us/j/87935784646?pwd=MVJ5bVlucGxyMmFnSFlQa3RodlhCdz09ps://us02web.zoom.us/j/83439414001?pwd=WjdHaEVnNDdNNWRaTStHY2x4MkZWUT09

Hjälp med Zoom: Vill du testa Zoom innan mötet eller få mer instruktion om hur du gör, hör av dig till Gustav på mejl gustav.eli@noaksark.org eller ring 08-700 46 17

Vi följer myndigheternas rekommendationer och riktlinjer under rådande coronapandemi och ber er att göra detsamma.

ÖPPNA INBJUDAN SOM PDF 


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt