24 mar 2021

Delta i jakten på påskägget

Glad påsk!

Vi har gömt ett påskägg någonstans på vår hemsida, kan du hitta det? Passa på att vinna påskgodis! När du hittar det, klicka på ägget och följ instruktionen.  50 personer har möjlighet att vinna, vi tar bort påskägget när 50 personer hittat det, tävlingen pågår som längst till och med 5 april 2021, men vill du ha ditt påskägg innan påsk behöver du hitta det innan 31 mars.
Vi önskar dig glada helgdagar och påsk, oavsett hur och om du firar!

Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt