World Aids Day med Noaks Ark Stockholm

I år ser det lite annorlunda ut på grund av covid-19. Vi kan inte träffas som vanligt men dagen är lika viktig som förrut, om inte ännu viktigare. Läs Noaks Ark Stockholms styrelses tal med anledning av World Aids Day, ett tal som i år inte kan hållas fysiskt.

Även om vi inte kan ha vårt traditionsenliga öppet hus i år, kan vi ändå minnas tillsammans. Mellan klockan 14 och 19 den 1 december finns två personer ur vår fina, kompetenta personal vid chatten på vår hemsida. Passa på att fråga det där du funderat på eller minns det som varit.

Eftersom det är så viktigt att veta sin hivstatus, vill vi få fler att hivtesta sig. I år sprider vi information till allmänhet på olika sätt med budskapet att alla har rätt att veta sin hivstatus. #rättattveta

Klicka på bilden ovan eller länken här för att läsa talet.