30 nov 2020

World Aids Day med Noaks Ark Stockholm

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]I år ser det lite annorlunda ut på grund av covid-19. Vi kan inte träffas som vanligt men dagen är lika viktig som förrut, om inte ännu viktigare. Läs Noaks Ark Stockholms styrelses tal med anledning av World Aids Day, ett tal som i år inte kan hållas fysiskt.

Även om vi inte kan ha vårt traditionsenliga öppet hus i år, kan vi ändå minnas tillsammans. Mellan klockan 14 och 19 den 1 december finns två personer ur vår fina, kompetenta personal vid chatten på vår hemsida. Passa på att fråga det där du funderat på eller minns det som varit.

Eftersom det är så viktigt att veta sin hivstatus, vill vi få fler att hivtesta sig. I år sprider vi information till allmänhet på olika sätt med budskapet att alla har rätt att veta sin hivstatus. #rättattveta[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”5650″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” qode_css_animation=”” link=”https://noaksark.org/stockholm/2020/11/25/wad2020/”][vc_empty_space height=”12px”][vc_column_text]

Klicka på bilden ovan eller länken här för att läsa talet.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”5664″ img_size=”full” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_single_image image=”5643″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”5482″ img_size=”full” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”5512″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_empty_space][vc_single_image image=”5513″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt