27 dec 2023

Vad är Noaks Ark Direkt?

Vi på Noaks Ark Direkt är här för att erbjuda stöd, rådgivning och information om hiv och andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Med över 30 års erfarenhet av att arbeta med hiv är vårt team mycket kompetent. De är tillgängliga helgfria vardagar mellan 10-12 för att svara på era frågor och erbjuda det stöd ni behöver.

Du är välkommen att ringa oss på 020-78 44 40. Samtalet är kostnadsfritt, anonymt och registreras inte på din telefonräkning. Vi tar emot samtal från hela Sverige och erbjuder stöd oavsett om du oroar dig för din egen hälsa eller har någon i din närhet som lever med hiv.

Vi kan ge svar på frågor om smitta, symtom, hur ett hivtest går till, var man kan testa sig och hur man behandlar hiv och andra sjukdomar. Vi strävar efter att vara uppdaterade på hivforskning för att ge korrekt och nyanserad information och självklart har vi tystnadsplikt. Vår medicinska rådgivare är statsepidemiolog Magnus Gisslén

Vem är Magnus Gisslén?

Magnus Gisslén
Magnus Gisslén

Magnus Gisslén är en stadsepidemiolog och har arbetat med hiv som läkare och forskare i 30 år. Som medicinsk rådgivare för Noaks Ark Direkt tillför han sin expertis och en djup förståelse för olika aspekter av hiv. Hans engagemang och expertkunskap gör honom ovärderlig för vårt team.

Du kan även skicka allmänt hållna frågor till direkt@noaksark.org. Observera att enligt europeiska dataskyddsförordningen GDPR hanterar vi inte personliga uppgifter eller information om sexuell hälsa via e-post. För samtal om specifika risksituationer och personliga förhållanden ber vi dig att ringa till vår telefonrådgivning på 020-78 44 40.
För mer information om Noaks Ark Direkt

Vi ser fram emot att fortsätta vara er informationskälla när vi återvänder den 3 januari 2024.
God Fortsättning!


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt