28 nov 2022

Platser kvar på Karolinska Institutets hivkurs!

”Hiv med individen i fokus ur ett globalt perspektiv” är en tio kvällars universitetskurs i hivkunskap som ger dig 7,5 högskolepoäng. Kursen som anordnas sedan många år tillbaka i samarbete med Riksförbundet Noaks Ark  ges torsdag kvällar vecka 3-12 nästa år. Ännu finns det platser kvar. Du kan läsa mera och anmäla dig här.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt