Noaks Ark

Noaks Ark blev Sveriges första organisation för att förebygga hiv och att stödja sjuka och deras närmaste. Ända sedan starten 1986 har vi arbetat mitt i den verklighet där hiv finns och under årens lopp har en ojämförlig kunskap och erfarenhet samlats under ett och samma tak.

Vi samlar ett nätverk av regionalt verksamma Noaks Ark-föreningar i Sverige som erbjuder aktiviteter och stöd i olika former för den som lever med hiv eller är närstående. Tillsammans arbetar vi förebyggande mot hiv och andra sexuellt överförda infektioner och genom informations- och utbildningsinsatser vill vi bidra till ökad kunskap och medvetenhet om hiv. Flera av våra Noaks Ark-föreningar erbjuder hivtest med snabbsvar.

 

 

Sommartider på Noaks Ark

Sommartider på Noaks Ark

Vi finns från Malmö till Luleå, under sommaren kan öppettiderna variera något. Gå därför in på din lokalförenings hemsida för att se vad som gäller. Du hittar alla länkar här.

Har du frågor om hiv kan du ringa Noaks Ark Direkt, helgfria vardagar 10-12. På måndagar, onsdagar och fredag finns specialist på gonorré, klamydia och andra sexuellt överförda infektioner. 020-78 44 40