24 jan 2024

Kandidera till styrelsen för Noaks Ark Stockholm

Vill du vara med och göra skillnad för arbetet med hiv i Stockholm? Nu kan du kandidera eller nominera personer till ordförande och styrelseledamot för Noaks Ark Stockholms styrelse som väljs på årsmötet den 18 mars 2024. Läs mer här om aktuella förtroendeuppdrag https://noaksark.org/stockholm/om-oss/lediga-tjanster/


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt