10 nov 2023

1 december – Världsaidsdagen

Med årets tema ”Let communities lead” vill UNAIDS sätta ljuset på civilsamhällets viktiga roll i arbetet med hiv. Det är mer än bara ett firande av samhällens prestationer; det är en uppmaning till handling för att möjliggöra och stödja samhällen i deras ledarroller.

Var med och uppmärksamma denna viktiga dag tillsammans med oss, vänner och kära. Världsaidsdagen är en dag att samlas på, en dag att uppmärksamma andra på och en dag att minnas de som inte längre finns bland oss.

Varmt välkomna till öppet hus kl. 16-20!

God mat, varma samtal och ett kortare program med tal om årets tema. En minnesstund hålls av pastor Paul Mokgethi-Heath och ljuständning ca kl. 17.00. Försäljning av hantverk från Thailand av Kids Ark Foundation.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt