09 mar 2023

Våra teamledare

I slutet av 2022 började två nya teamledare på Noaks Ark Stockholm. Ellen Dahl Seffers, leg. sjuksköterska och teamledare testmottagningen samt Emma Olsson, socionom och teamledare stödverksamheten. Kontaktuppgifter till Ellen och Emma hittar du här Varmt välkomna till oss på Noaks Ark Stockholm!


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt