22 nov 2022

European Testing Week 21 – 28 november      

Testning av hiv är nyckeln till att veta sin hivstatus. Genom testning får människor tillgång till vård, behandling och preventionsinsatser som ökar förutsättningarna för en god livskvalité. Testning av hiv ger även kunskap som ger människor möjligheten att göra egna val med stöd och råd från hälso- och sjukvårdsaktörer. Ett testtillfälle ger ökad kunskap om sin egen hivstatus och hälsa men också om hiv generellt. Därför är Noaks Ark Stockholm med i kampanjen European Testing Week som uppmanar samhället till testning, behandling och prevention av hiv och hepatit.

Testning är nyckeln!


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt