05 nov 2021

World AIDS Day 1 december 2021

Uppmärksamma denna viktiga dag tillsammans med oss, vänner och kära på öppet hus på Eriksbergsgatan 46 mellan kl. 15-20. Vi bjuder på mingel och mat samt drop in vaccinering av säsonginfluensa kl. 16-18. Lite senare kl. 18 bjuder vi barn och deras familjer på sagostund när Bland drakar och dragqueens läser Sveriges första barnböcker om hiv som vi lanserade under hösten.

Det är många av oss som lever med hiv – som närstående, i familjen, med egen diagnos, med historien som var och personer som en gång fanns bland oss eller med ett brinnande engagemang. Alla är varmt välkomna till öppet hus onsdagen den 1 december.

Vaccinationsbevis obligatoriskt under öppet hus på World AIDS Day
Den 17 november aviserade Folkhälsomyndigheten att krav på vaccinationspass kommer att införas från och med 1 december vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus som samlar fler än 100 personer.
Du som är över 18 år och besöker oss på World AIDS Day behöver ha tagit två vaccinationsdoser mot covid-19 och du måste ha fått din andra dos senast 14 dagar innan. Observera att endast vaccinpass eller uppvisande av eget vaccinationskort gäller, negativt pcr-test eller antigentest kan ej användas.

Vaccination certificate mandatory on World AIDS Day Open House
On the 17 November the Public Health Agency of Sweden annonunced that ”vaccinpass” is mandatory for indoor public events from 1 December that gather more than 100 participants.
If you are over 18 years of age and visit us you must be fully vaccinated with two doses of COVID-19 vaccine and the latest injection no later than 14 days prior to the event. Please note that only ”vaccinpass” or a personal vaccination card is allowed, negative PCR-test or antigen test can’t be used.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt