15 dec 2020

Året med Noaks Ark Stockholm närmar sig sitt slut 

I skrivande stund pågår den judiska högtiden Chanukkah och kristna tänder ljus i väntan på julen. Oavsett om du firar, och vad du i sådana fall firar, så är ljuset ett välkommet tillskott i vårt vintermörker. Detta år har präglats av ett annat mörker i form av en pandemi som gjort att allas våra liv har blivit mycket annorlunda mot vad vi kanske både hade tänkt och hade önskat.

Det här året har präglats av alla slags budskap om vad vi inte kan göra. Men vi tänker att vi inför jul, nyår och nästkommande år kan fundera mer på vad vi kan göra, istället för hur begränsade vi är och blir. Kanske kan det få vara ett motto att ta med sig in i nästa år?

Det gör i alla fall vi på Noaks Ark Stockholm. Vi planerar för ett 2021 där vi ändå, med rådande regler och rekommendationer, kommer att kunna genomföra många olika slags aktiviteter för er som våra gäster och medlemmar. Det kommer inte att bli en exakt likadan inledning på året som andra år, men visst kan det bli bra ändå? Det viktiga är trots allt att vi finns här för varandra – oavsett om det är genom fysiska möten och träffar eller om vi kan hålla kontakt med varandra på andra sätt.

Vi ser fram emot nästa år med hoppfullhet och vill göra allt vi kan för att du ska kunna känna detsamma.

Från oss alla – till er alla – en riktigt god helg!

Styrelse och medarbetare på Noaks Ark Stockholm


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt