05 dec 2019

Vi har helt fantastiska volontärer!

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Internationella volontärdagen 2019 –

Idag den 5 december är det den internationella volontärdagen och vi vill uppmärksamma de frivilliga som är engagerade i vår verksamhet.

De är ovärderliga för oss och vi gör ett bättre jobb tack vare deras hjälp. Vi uppmärksammar våra volontärer internt idag, men vill även berätta för er att det är en stor fördel att ha volontära krafter till hjälp!

Den internationella volontärdagen instiftades av FN:s generalförsamling 1985 och syftet är att lyfta fram och hylla allt det ideella arbete som människor gör lokalt, nationellt och internationellt.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”yes” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”center” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” background_color=”#00b5de”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Några av våra fantastiska volontärer

Ett stort tack till er alla, vi uppskattar er jättemycket!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”4274″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”link_image” qode_css_animation=””][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][blockquote text=”Är väldigt imponerad av volontärverksamheten på Noaks Ark Stockholm. Alla är så tillmötesgående och belönar intresse. De ger sina volontärer möjlighet att förbättra sig själv medans man kan känna att man förbättrar andra. Är så glad jag är med som volontär.”” show_quote_icon=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][blockquote text=”Det är jättebra att vara volontär på Noaks Ark Stockholm, det ger mig en massa positiv energi.”” show_quote_icon=”yes”][vc_empty_space height=”42px”][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”right” css_animation=””][vc_column_inner][button size=”big_large” icon=”fa-arrow-right” target=”_blank” hover_type=”default” gradient=”yes” text_align=”right” text=”Om dagen på FN’s hemsida” icon_color=”#ffffff” link=”https://www.un.org/en/observances/volunteer-day” color=”#ffffff”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt