14 nov 2019

Europeiska hivtestningsveckan – När testade du dig senast?

Det är viktigt att tidigt få veta om man har hiv eftersom det ger möjlighet till bättre vård och behandling och även bidrar till minskad smittspridning.

Den europeiska hivtestningsveckan pågår den 22-29 november. Kom till testmottagningen på drop in klockan 15-19 tisdag 26/11 eller onsdag 27/11 eller boka en tid.

Vi på Noaks Ark Stockholm uppmärksammar veckan tillsammans med många andra, i många andra länder. Mer information om Europeiska hivtestningsveckan: http://www.testingweek.eu/about-testing-week

Visste du att behandlad hiv inte smittar vid sex? Det är vetenskapligt bevisat. Utan virus = Utan risk. Ta enkelt reda på om du behöver behandling genom ett gratis och anonymt hivtest hos oss på Noaks Ark Stockholm.
#EuroTestWeek #utanvirusutanrisk #uequalsu #endstigma #noaksarkstockholm #noaksark


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt