11 dec 2018

Bokrelease för Leva livet – att åldras med hiv

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Välkommen till Hiv-Sveriges bokrelease av Leva livet – att åldras med hiv! Hos oss på Noaks Ark Stockholm fredagen den 14 december.

”Leva livet” är en del av Hiv-Sveriges Äldreprojekt som handlar om att åldras med hiv, tillsammans med Noaks Ark bjuder vi in till bokrelease.

”Leva livet” presenteras av bokens författare Lars Åberg och flera av de personer som intervjuas. Efter presentationen blir det mingel och tillfälle till intervjuer.

Ingen föranmälan krävs och är kostnadsfritt.

För mer information kontakta: Peter Roth, mejl: peter.roth@hiv-sverige.se

Hiv är inte längre ett ämne som hamnar i rubrikerna, men även om sjukdomen delvis har avdramatiserats ska den inte förringas. I ”Leva livet” intervjuas tjugonio äldre personer som lever med hiv. Deras starka livsberättelser är sinsemellan olika, men just genom att de skiljer sig åt visar de tillsammans på det vardagliga med hiv.

Varmt välkommen![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3089″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt