26 nov 2018

Internationella aidsdagen (World AIDS Day) – 1 december

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”yes” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1543237826758{padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #dd0606 !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Vi uppmärksammar internationella aidsdagen:

– Minnesstund och konsert 30 november

– Kampanj på Sergels Torg 30 november

– Öppet hus 1 december

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3055″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1543238201042{margin-top: -15px !important;margin-right: -15px !important;margin-bottom: -15px !important;margin-left: -15px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”yes” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Minnesstund och konsert

Fredag 30 nov kl 17.30

Musik av folkkära Stockholms Gaykör, en av Sveriges starkaste jazzvokalister – Isabella Lundgren och en av Sveriges främsta progressiva viskompositörer – Jan Hammarlund.

Tillsammans med andra organisationer bjuder vi in till minnesstund, med temat från mörker till ljus. Tillsammans minns vi alla personer som vi förlorat under åren och blickar framåt. Ljuständning och en stund för eftertanke. Bokrelease av Hiv-Sveriges bok Leva livet – Att åldras med hiv, tal av bland andra författaren Pia-Kristina Garde, stämningsfull orgelmusik, fantastisk sång och musik samt god fika bjuds det på. Inbjudan (pdf)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Kampanj Sergels Torg

Fredag 30 nov kl 13-15

Den 30 november klockan 13-15 hittar du oss på Sergels Torg och sprider kunskap om hiv. Kom gärna förbi och prata med oss eller hjälp oss sprida uppdaterad information.

Vi vill att fler ska veta det senaste inom hiv, att dagens behandling är effektiv och att fler ska hivtesta sig och förstå varför det är viktigt att veta sin hivstatus.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Öppet hus

Lördag 1 dec kl 13-17

Välkommen till ett öppet hus på Eriksbergsgatan där vi bl.a bjuder på föreläsning av Anna-Mia Ekström, mingel, dansuppträdande, musik och serverar en internationell buffé.

Välkommen till Eriksbergsgatan 46 klockan 13-17. Läs hela programmet här.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Internationella aidsdagen, World Aids Day (WAD), är en minnesdag för alla som har dött i aids men också en dag då människor över hela världen visar sitt stöd för alla de miljoner människor som lever med hiv.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Internationella aidsdagen, World Aids Day (WAD), är en minnesdag för alla som har dött i aids men också en dag då människor över hela världen visar sitt stöd för alla de miljoner människor som lever med hiv.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][/vc_column][/vc_row]


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt