08 nov 2018

Europeiska hivtestningsveckan – drop-in hivtestning

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Vet du din hivstatus?

Under den europeiska hivtestningsveckan har vi drop-in-mottagning för kostnadsfria hivtest. Välkommen till Eriksbergsgatan 46 onsdag 28/11 och torsdag 29/11 kl 15-18!

Det enda sättet att veta om du har hiv är genom att testa dig. Det är viktigt att tidigt få veta om du har hiv eftersom det ger möjlighet till bättre vård och behandling och bidrar även till minskad smittspridning. Hos oss kan du hivtesta dig enkelt och kostnadsfritt med ett snabbtest. Efter ett stick i fingret får vi svar inom 20 minuter. I väntan på svaret finns möjlighet att samtala och ställa frågor om hiv och och olika könssjukdomar. Erfaren personal finns med hela tiden och omfattas av sekretess, du är dessutom anonym.

Vi på Noaks Ark Stockholm uppmärksammar den europeiska hivtestningsveckan. Vi vill att fler hivtestar sig och vill öka kunskapen om varför det är viktigt att veta sin aktuella hivstatus.

Här kan du läsa mer om den europeiska hivtestningsveckan.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2946″ img_size=”large” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt