Noaks Ark

Noaks Ark blev Sveriges första organisation för att förebygga hiv och att stödja sjuka och deras närmaste. Ända sedan starten 1986 har vi arbetat mitt i den verklighet där hiv finns och under årens lopp har en ojämförlig kunskap och erfarenhet samlats under ett och samma tak.

Vi samlar ett nätverk av regionalt verksamma Noaks Ark-föreningar i Sverige som erbjuder aktiviteter och stöd i olika former för den som lever med hiv eller är närstående. Tillsammans arbetar vi förebyggande mot hiv och andra sexuellt överförda infektioner och genom informations- och utbildningsinsatser vill vi bidra till ökad kunskap och medvetenhet om hiv. Flera av våra Noaks Ark-föreningar erbjuder hivtest med snabbsvar.

 

Noaks Ark Riksförbundet | QUIZ - Beredd på sommar och sex?
Beredd på sex? Testa dina kunskaper, hur bra är du? Gör vårt quiz och bli förvånad! Vad kan du om sexuellt överförbara sjukdomar och vad måste du veta för att vara redo för heta möten?
sommar och sex, quiz, Noaks ark
2372
page-template-default,page,page-id-2372,page-child,parent-pageid-235,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Hur bra är du på sex och sexuellt överförbara sjukdomar?

Gör vårt quiz och bli förvånad!

Noaks Ark arbetar aktivt med att stoppa hiv i Sverige. Stöd vårt arbete med att nå fler, och ge mer möjligheter till hivtest med snabbsvar.