30 dec 2023

Magnus Gisslén gästar Noaks Ark Podden

Vi har äran att ha Magnus Gisslén med i Noaks Ark Podden. Han är hivläkare, statsepidemiolog och mottagare av årets Guldarken 2023. Magnus har arbetat över 30 år med personer som lever med hiv. Här berättar han om utmaningen att hitta ett vaccin mot hiv, om sin egen forskning kring samsjuklighet och om möjligheten att hitta ett botmedel. Men också hur det är att lämna ut ett hivbesked och vad det kan ge för reaktioner.

Lyssna på Spotify.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt