08 mar 2022

Webbinarium på internationella kvinnodagen 8 mars

På internationella kvinnodagen tisdagen 8 mars kl. 12-14 anordnar Folkhälsomyndigheten i samarbete med Kvinnocirkeln i Sverige, Kunskapsnätverket för kvinnor som lever med hiv, Posithiva Gruppen och Riksförbundet Noaks Ark ett webbinarium om sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter för kvinnor som lever med hiv.

Under webbinariet medverkar bland andra Desirée Ljungcrantz från Fhom, sexologen Suzann Larsdotter och Noaks Arks förbundsordförande Amanda Netcher, som leder ett panelsamtal om bemötande, behov och förutsättningar inom hälso- och sjukvården.

Följ webbinariet här.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt