20 nov 2018

Välkomna på paneldebatt

Den 1 december och den Internationella aidsdagen närmar sig. Hiv och aids är fortfarande högaktuellt i Sverige och i världen. Vi kan tyvärr inte stryka hiv från prioriteringslistan; sänker vi garden slår hiv tillbaka.

Välkommen till lanseringen av den nya ”Hivrapporten – Nya utmaningar kräver handling” och paneldebatt om hiv i Sverige på Riksförbundet Noaks Ark, fredag den 30 november, kl. 08.15-09.30 (frukost serveras kl. 08.15-08.30).
Moderator är Jukka Aminoff, verksamhetschef, Riksförbundet Noaks Ark. Lena Nilsson Schönnesson, förbundsordförande, Riksförbundet Noaks Ark, presenterar rapporten, följd av paneldiskussion.

Paneldeltagare:
Maria Fälth (KD)
Victor Harju (S)
Karin Rågsjö (V)
Anna Starbrink (L)
Anders Tegnell (Folkhälsomyndigheten)

Anmälan görs via riksforbundet(at)noaksark.org

I rapporten finns bland annat en ny SIFO-undersökning som visar stora kunskapsglapp kring hiv.

Ladda ner rapporten. (pdf)


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt