10 nov 2017

Jobba på en av våra lokalföreningar

Verksamhetschef till Noaks Ark Syd

Noaks Ark Syd är en idéburen organisation som arbetar med personer som lever med hiv och deras anhöriga. Sedan starten 1987 har vi arbetat mitt i den verklighet där hiv finns och under årens lopp har en ojämförlig kunskap och erfarenhet samlats under ett och samma tak. Utifrån våra tre verksamhetspelare – stöd, utbildning och attitydpåverkan – erbjuder Noaks Ark Syd en varierad verksamhet för våra målgrupper. Tillsammans arbetar vi förebyggande mot hiv och andra sexuellt överförda infektioner och genom informations- och utbildningsinsatser vill vi bidra till ökad kunskap och medvetenhet om hiv. Föreningen driver även en kvälls-mottagning för hivtestning.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef har du ett stimulerande och varierande arbete. Du representerar arbetsgivaren och leder, fördelar och följer upp arbetet i föreningen. I ditt arbete ingår personalansvar och ett aktivt arbetsmiljöansvar för ungefär åtta anställda. Du håller medarbetarsamtal och lönesättande samtal samt är delaktig i introduktion av nya medarbetare. Du arbetar aktivt med att utveckla Noaks Ark Syds verksamhet i stort med fokus på arbetssätt, rutiner och verksamhetsstöd. Du ansvarar för ansökningar om finansiering. Utöver din chefsroll arbetar du praktiskt med viss utbildning och andra inom föreningen förekommande arbetsuppgifter. Tillsammans med styrelsen driver du verksamheten framåt, såväl internt som externt, med hjälp av omvärldsanalys och kontakt med befintliga och potentiella finansiärer. Med volontärer, medlemmar och målgrupp i åtanke arbetar du med att göra verksamheten relevant för samtiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för hivfrågan och drivs av att motivera, leda och utveckla andra. Du har erfarenhet av budgetarbete, kunskaper om arbetsrätt och får gärna ha en akademisk examen inom ett område som är relevant för verksamheten. Erfarenhet från en arbetsledande funktion är ett krav. Erfarenhet av projektledning och idéburna sektor är meriterande. Som ledare är du kommunikativ, engagerad och har en god förmåga att organisera och leda en grupp.

Ditt ledarskap präglas av tydlighet, rutiner, engagemang och transparens. Du är kommunikativ och lösningsfokuserad, drivande och effektiv. Du har lätt för att prioritera och strukturera arbetet. Du är lyhörd, såväl gentemot personal som styrelse och har samtidigt en klar vision för arbetet framåt. I organisationen bidrar du med din samarbetsförmåga och ditt lösningsorienterade sätt. Du är professionell och konstruktiv i ditt bemötande. Interkulturell kompetens, närhet till mål-gruppen och flerspråkighet är önskvärt.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Individuell lönesättning. Tillträde 2018-03-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, personligt brev, CV samt löneanspråk. Sista ansökningsdag är 2017-11-26. Rekrytering kommer att ske löpande, skicka din ansökan till info.syd@noaksark.org. Skriv “Annons” i ämnesfältet.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt