05 sep 2012

Björkliden – 5/9 Onsdag

Det började bra på flyggbussen med ett intensivt, djupt samtal om syn på livet med O. Allt från inställning vid motgångar, relationer, “är vi alla ett” och kost.

Efter macka och korsord på flyget var vi framme i ett gulorangegrönbrunt Kiruna. Landskapet låg så vackert utbrett i sin naturliga, orörda skönhet.

Många somnade gott i roliga busschaufförens gungande säten.

En tur till silverfallet var på agendan och den berörde hela gruppen med sin kraft. Vi samlades på steniga stranden vid Torneträsk.  Omgivna av snöklädda berg, kristallklart vatten och sköna individer hade vi en liten genomgång om vad som väntar oss.

Turen tillbaka var lika brant uppåt som den varit på väg ned men nu kände jag att en sommar av vila och cigarreter satt sina spår… En extra inspiration att komma igång med träningen och vart annars kan man börja än här! Och nu! Eller … tja… imorgon. Denna tur var nog ingenting emot vad som väntar imorgon.

Nu efter en massa skratt och givande samtal samt middag väntar en god natts sömn.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt