05 apr 2023

Riksförbundet söker kommunikatör

Om rollen Riksförbundet Noaks Ark har en bred verksamhet med fokus på hiv och STI. Tjänsten erbjuder en varierad och utvecklande roll. Du uppdaterar befintlig information, producerar och publicerar nytt innehåll på hemsidan och sociala medier samt medverkar i pressbearbetning. Det innebära att ta fram informations- och annonsmaterial i print och digitalt, samt ha kontakt med media och utbildningsinstanser. I rollen ingår även projekt- och produktionsledning av olika kommunikationsaktiviteter och innebära kontakter med tryckeri, byrå och frilansare.  

Denna roll kommer arbeta med både intern och extern kommunikation. Du kommer ha många interna kontaktytor i föreningarna och föra en proaktiv dialog för att säkerställa att engagerande och kreativt innehåll synliggör Riksförbundet Noaks Ark och skapar relevans för Noaks Arks sex föreningar. Du kommer att rapportera till kommunikationschefen.

Läs mer här!


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt