01 feb 2021

Hjälp oss genom att bli medlem 2021

Det är nytt medlemsår i föreningen Noaks Ark Stockholm.

Vi hoppas på ditt stöd i kampen mot hiv och stöd för dem som lever med viruset – hjälp oss att göra skillnad. Oavsett om du själv har hiv eller inte är du välkommen att bli medlem.

Medlemmar har rösträtt vid medlemsmöten och kan på så sätt påverka verksamheten. Du väljer själv hur mycket du vill engagera dig – du kan vara aktiv och delta i volontära uppdrag eller endast vara stödmedlem. Hur du än gör är vi så tacksamma för ditt stöd!

Du ansöker om medlemskap genom att betala in medlemsavgiften som är 25:-/kalenderår på Swish 123-304 8212 eller Bankgiro 5622-9263. Ange gärna din mejladress så att vi kan skicka dig medlemsinformation och information om verksamheten.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt