16 nov 2020

Alla har rätt att veta sin hivstatus

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

WAD 2020 – #rättattveta

Det enda sättet att veta om du har hiv är genom att testa dig. Om testet visar att du har hiv behöver du ta medicin men kan leva som vanligt. Obehandlad hiv gör dig däremot sjuk på sikt och du riskerar att överföra hiv till andra. Behandlad hiv smittar inte vid sex. Testa dig gratis och anonymt hos oss.
#rättattveta #noaksarkstockholm #noaksark

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”12px”][vc_empty_space][vc_single_image image=”5482″ img_size=”full” onclick=”img_link_large” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1605115691936{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;border-left-color: #000000 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #000000 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #000000 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #000000 !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5512″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5513″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt