30 okt 2020

Öppettider från 2 november

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Den allmänna spridningen av covid-19 ökar och sjukvården börjar bli mer belastad. Vi vill göra vad vi kan för att minska smittspridningen. Från och med 2 november behöver du därför träffa oss digitalt och boka de flesta besök hos oss. 

På bokade besök håller vi avstånd och träffas inte när vi är det minsta förkylda, samt använder handsprit och munskydd vid behov.

Här nedanför kan du se vad som gäller för respektive verksamhet:

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”5422″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” qode_css_animation=”” link=”https://noaksark.org/stockholm/wp-content/uploads/sites/2/2020/10/occ88ppettider_2nov_low.jpg”][/vc_column][/vc_row]


Läs fler nyheter

Noaks Ark Stockholm

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt