Extra insatta tider för juridisk rådgivning i april

Extra insatta tider för juridisk rådgivning i april

Orolig för ditt uppehållstillstånd när jobben försvinner? Utsatt för våld från din partner? Har du en svår situation just nu? Många vanliga problem och svåra situationer ökar under den samhällskris som coronaviruset medför. Därför har vi satt in extra juridisk rådgivning och möjlighet att genomföra besöken digitalt genom videosamtal.

Datum: 6, 15 och 22 april mellan kl. 10-15.
Boka tid genom att mejla receptionen.stockholm@noaksark.org eller ringa 08-700 46 02 eller 08-700 46 00

 

EXTRA LEGAL COUNSELLING

Worried about your resident permit as jobs are disappearing? Experiencing partner violence? Experiencing a difficult situation in these times? A lot of our daily problems increase and can be more difficult to handle during a societal crisis like the one Coronavirus has brought us. Therefore we are able to offer more hours of legal counseling and the ability to have them online through a video link.

Dates: 6, 15 och 22 April between 10-15.
Book an appointment by mailing receptionen.stockholm@noaksark.org or call 08-700 46 02 or 08-700 46 00